José Medrado bij InguzUit Brazilië, José Medrado (Schilderend Trance Medium) in 't Brakenkerkje in Obdam. Vorig jaar was hij al in Nederland en heeft ook bij Inguz een unieke demonstratie gegeven van zijn mediumschap.  Hij kan in Trance fantastische schilderijen maken van grote meesters zoals: Rembrandt, Vincent van Gogh, Monet en vele anderen. Het kost hem slechts enkele minuten om het schilderij te maken, zonder penselen, maar met zijn vingers en kleine doekjes. Aan het eind van de avond worden de schilderijen die hij op deze avond heeft gemaakt geveild. De opbrengst gaat naar een kindertehuis in Brazilie. Vooraf wordt ook via een een kort filmpje een indruk van dit tehuis gegeven. Aan het einde is er ook gelegenheid om vragen te stellen over zijn werk.

Dit is een unieke gelegenheid om deze vorm van mediumschap mee te maken en wellicht ga je met een prachtig schilderij naar huis!

José Medrmedrado_schildert.jpgado's uitzonderlijke vorm van mediumschap laat je ook weer zien dat er geen beperkingen hoeven te zijn in het mediumschap. 

Tijdens de avond is zijn trancewerk via een projectiescherm volgen en de avond wordt professioneel vertaald vanuit het Portugees naar Nederlands door Joyce de Leeuw.

Nieuwe datum: NNB
in 't Brakenkerkje te Obdam.
Aanvang 19.30 uur.  Entree € --,=


Op de site van Joyce de Leeuw vind je nog meer informatie over Medrado. www.spirisource.nl
Hieronder enkele schilderijen van Medrado.

Reserveer hier uw plaats


medrado_picasso.jpgmedrado_gauguin.jpgmedrado-gauguin.jpgmanet.jpg

schilderij_pacetti.jpg