Tony Stockwell - Engels Televisie Medium bij InguzOp jonge leeftijd wist Tony Stockwell dat hij van anders was dan andere kinderen. Hij was zich bewust dat hij dingen zag die anderen niet konden zien. Het was normaal voor hem om zijn naam te horen door iemand die hij niet zag, en zich bewust te zijn van gebeurtenissen alvorens zij eigenlijk gebeurden. Voor hem was dit volkomen normaal. Tony is geboren in oosten van Londen, in een hechte, grote familie. Zijn kinderjaren waren hetzelfde als een ander kind. Al in zijn schooljaren en in tienertijd kwamen al de meest verbazingwekkende paranormale gebeurtenissen aan Tony voorbij. Toen hij 16 jaar oud was werd hij door een vriend naar een lokale kerk van spiritualisten meegenomen en vanaf het moment dat hij daar een voet binnen de deur had gezet wist hij wat hij met zijn leven wilde doen en wat er van hem werd verwacht.

In de loop van de jaren nam Tony elke kans te baat om zijn mediamieke capaciteiten te laten zien. Hij streeft ernaar altijd om de grenzen van zijn werk op te zoeken en zo perfect mogelijk elk bericht uit de andere ‘wereld’ te belichten om te bewijzen dat onze geesten eeuwig zijn en met ons kunnen communiceren.
Tony demonstreert zijn mediumschap al ruim 19 jaar en werkt over de hele wereld. Hij heeft meerdere Britse tours gedaan, `High Spirit’ in 2004, `Spirited' in 2005, en `een Avond met Tony Stockwell' in 2006. Hij nam ook deel aan de tour `het Beste van Brits Mediumschap' (2005,2006 & 2007) die grote zalen aandeed zoals het Palladium van Londen, Manchester Apollo en St David Hall in Cardiff.
Tony onderwijst en spreekt bij de Universiteit Psychische Studies in Londen en voordien bij `de Spiritualisten Vereniging van Groot-Brittannië '.
Hij is ook een erkend leraar van Arthur Findlay College - Stansted Hall. In 2006 opende Tony zijn eigen ontwikkeling en voorlichtingsstudio in Essex, de `Tony Stockwell Psychic Studio ', waar hij cursussen, lezingen en workshops geeft.
Tony is mede oprichter van het Avalon Project om spiritueel begrip en ontwikkeling te bevorderen. Het Avalon Project biedt regelmatig ontwikkelingsseminars aan. Tony heeft meerdere boeken geschreven. Zijn het eerste boek, ‘SPIRITED’  werd gepubliceerd in Oktober 2004, en een herdruk was al binnen 4 weken nodig. Tot nu toe zijn er al 4 herdrukken van dit boek nodig geweest en het wordt nog steeds goed verkocht. Tony's tweede boek  ‘Embracing Eternity’  werd in juni 2006 uitgebracht. Dit boek heeft uitstekende recensies ontvangen en was binnen een week al uitverkocht. Zijn derde boek is ook inmiddels verschenen, getiteld: The Psychic Case Files. Tony heeft ook enkele meditatie CD’s gemaakt en heeft eigen televisieseries meegewerkt evenals enkele specials, zoals de serie Psychic Private Eyes, die ook in Nederlands ondertiteld is en door enkele kabelmaatschappijen en via de satelliet wordt doorgegeven.’ Hij heeft ook meegewerkt aan een Engelse
versie van 'het 6e zintuig'. Het gaat te ver om hier alle activiteiten van Tony te beschrijven. Wil je meer weten verwijzen we je naar zijn eigen site.
Inguz programma Tony Stockwell: Momenteel geen nieuwe datum bekend.


Reacties op TONY STOCKWELL weekend 12/13 december 2008

Hoi Mirjam,

In december komt Tony Stockwell, bekend medium en teacher op Stansted. De verwachtingen zijn hoog. En dan is daar de demo, een prachtige avond. De zaterdag erna was in één woord geweldig. Het enthousiasme waarmee hij verteld! Heel veel tips en uitleg via voorbeelden. Leuke oefeningen en aanwijzingen. Ook de uitleg dat we wat anders zijn, maar ons daarvoor niet hoeven te schamen. Aan het einde van de dag toen we afscheid van Tony moesten nemen, kwam al de roep om volgend jaar weer te komen maar dan voor twee dagen. Dat zegt toch wel genoeg.

Groetjes CarlaHallo Mirjam en Ron,

Wat een geweldige dag was het afgelopen zaterdag! En natuurlijk de vrijdag voorafgaand aan de workshop niet te vergeten, want die was ook subliem! Ik kan over de workshop heel kort zijn, het was een heerlijke sfeer (jammer van de vogels, hihi), Tony was echt geweldig, zo liefdevol en duidelijk in z’n verhaal en voor mij een dag waarin drempels zijn verlaagd, “angsten” zijn overwonnen en vooruitgang is geboekt en nog een prachtig compliment van Tony. Mooier kon het voor mij niet zijn! Jullie beide, Kitty, Anneke en Tiny bedankt voor de goede zorgen. Alles was weer prima geregeld! Nogmaals bedankt en tot donderdag!

Lieve groetjes, SharonHai Mirjam en Ron,

Nogmaals bedankt voor de heerlijke dag zaterdag,Tony past helemaal in het rijtje Mirjam,Kitty,Janet,Tony.
Volgens mij allemaal mensen met de juiste intentie en instelling,proficiat!!!

EllenLieve Mirjam en Ron,

Bedankt voor de kaart en de wens is voor jullie ook niets anders dan veel liefs en mooie dingen voor 2009.
Verder wilde ik dan nu even gebruik maken van de mogelijkheid om nog even terug te komen op zaterdag.
Ik heb er bijna geen woorden voor om te beschrijven hoe ik het heb ervaren. De woorden van Tony waren: raak, vol humor daar waar het kon, begrijpelijk en voor allemaal geschikt, beginner of al ver gevorderd. De term: time flies when you are having fun, was zeker van toepassing. Wat er met mij gebeurde en wat ik mocht ervaren had ik nooit durven dromen, waanzinnig. Ik sta er nog steeds versteld van. Het heeft mij weer zo waanzinnig geinspireerd dat ik niet wachten kan op de volgende dingen die weer komen gaan.
Ik wil jullie beide bedanken voor het geven van de gelegenheid om met Tony te werken.

Heel veel liefs van Susanne