Wie, wat, waar?


Op deze pagina vind je wat uitleg over het ontstaan van stichting Inguz, de betekenis van de runesteen, adressen en links
Op 9-9-1999 is Stichting Inguz gestart. Mirjam Leféber is medium en voorzitter van de stichting. Zij is al vele jaren bezig in "het paranormale wereldje" en wil dat graag op een hoog niveau doorgeven en uitdragen.


Wie is Mirjam?mirjam-06-2.jpg
Rond 1990 is Mirjam Leféber  begonnen aan haar spirituele ontwikkeling.
Ze kwam met mensen in aanraking die haar op dit gebied veel konden leren, waardoor zij haar aangeboren gave verder kon ontplooien. Ook kwam ze in contact met "the Arthur Findlay College in Stansted, Engeland. Dé universiteit
op mediamiek gebied en onderdeel van de SNU (Spiritualists' National Union). Daar wordt op een duidelijke, heldere maar vooral gedisciplineerde wijze les gegeven.

Na haar `nameceremonie’ die haar teacher, Janet Parker, namens de SNU in 2003 mocht geven is zij verbonden aan de SNU. Inmiddels is Mirjam al vele
malen naar de college geweest en heeft er  les gehad van Engelands beste mediums, zoals Paul Jacobs, Brenda Lawrence, Sue Wood, Lionel Owen en
Libby Clark om er maar een paar te noemen.


Een heel speciale band heeft ze met Janet Parker, een echte vriendschap die hecht en warm is. Ieder jaar komt Janet naar Alkmaar om bij Inguz een weekend te verzorgen. Onder anderen heeft Janet Mirjam gewezen op haar mogelijkheden; vooral het lesgeven is Mirjam op het lijf geschreven. Ook de Arthur Findlay College heeft een speciaal plekje in haar hart.

Niet alleen spirituele- maar ook de medische kennis en achtergrond zijn belangrijk binnen  haar werk. Mirjam heeft inmiddels succesvol diverse studies met diploma's afgerond, zoals: Homeopathisch specialist en Ziektenleer en Anatomie op HBO niveau. Vanaf begin 2008 is Mirjam ook gediplomeerd Quantum Touch therapeut en instructeur.

Onder de naam Mirjam Leféber Opleidingen geeft zij een twee-jarige opleiding healer/therapeut, diverse cursussen en geregeld workshops. Daarnaast  verzorgt Mirjam ook avonden bij andere verenigingen op uitnodiging.


Wat betekent Inguz:


inguztafel.jpg


Inguz is een runesteen.
Runestenen zijn de oudste communicatiemiddelen van de mens.
De betekenis van deze Rune is o.a. "een nieuw begin".
Dat maakte onze naamskeuze in 1999 gemakkelijk!
Deze rune is aan de maan verwant, het intuïtieve deel van ons wezen en de behoefte om met elkaar te delen. Het geeft een tijd van nieuw leven aan, een nieuwe weg. Als deze rune, die grote kracht heeft, getrokken wordt, betekent het dat u de kracht heeft devoltooing en de oplossing, waaruit een nieuw begin komt, te bereiken.


Waar kun je ons vinden?Naam:

Postadres:

Telefoon:

Mobiel:

Locatie:

Adres:

Telefoon kerkje:

Bank:

E-mail:

KvK nr:


Stichting Inguz

Wielingenweg 117, 1826 BE Alkmaar

072 - 5 61 18 87

06 - 21 87 55 78

't Brakenkerkje (tegenover tuincentrum Overvecht)

Dorpsstraat 38, 1713 HJ Obdam

Geen

Rabobank rekening nr: NL93 RABO 01498.58.337 t.n.v.: M. Lefeber - Alkmaar

Dit emailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft javascript nodig om het te kunnen bekijken

37087039Links:

Mirjam Leféber Medium en spirituele opleidingen te Alkmaar
Nicky's Place Spirituele ontwikkeling in Haarlem
Ann Taveirne Natuurgeneeskundige praktijk
Twinberen Het leukste goede doel!

Engelse Links:


Arthur Findlay College Dé Engelse spirituele Universiteit
Janet Parker
Engels Medium